ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Απίστευτο: Δείτε τι ανακάλυψαν για την πυραμίδα της Γκίζας!! Τι ήταν πριν από χιλιάδες χρόνια... [Βίντεο]

Βασισμένο σε αρχαία κείμενα και αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν σήμερα στο χώρο, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Μεγάλη Πυραμίδα ήταν λαμπερή σαν αστέρι πριν από χιλιάδες χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ονόμαζαν τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας »Ikhet» που μεταφράζεται «Δοξασμένο Φως».

Γνωρίζετε ότι η ταχύτητα του φωτός ισούται συμπτωματικά με τις ακριβείς συντεταγμένες της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Η ταχύτητα του φωτός μέσω κενού είναι 299.792.458 m / s. Οι γεωγραφικές συντεταγμένες από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι 29.9792458, 31.134658.

Και τα δύο περιέχουν τον αύξοντα αριθμό 299792458 και είναι πολύ περίεργο για να είναι απλά μια σύμπτωση.



Εάν η Μεγάλη Πυραμίδα ήταν πραγματικά ένας τάφος, τότε γιατί είναι μία από τις πιο ακριβείς ευθυγραμμισμένες δομές στην επιφάνεια του πλανήτη μας; Η Μεγάλη Πυραμίδα είναι προσανατολισμένη με τον Βορρά με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε γνωστό μνημείο στη Γη.

Όλα αυτά οδήγησαν πολλούς ερευνητές να προτείνουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας να μην χτίστηκε ως ένας υπερμεγέθης τάφος, αλλά να είχε ένα εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας ήταν το γεγονός ότι μόλις ολοκληρώθηκε, έλαμπε σαν ένα αστέρι.

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας καλύφθηκε με εξαιρετικά γυαλισμένες πέτρες από ασβεστόλιθο που αντανακλούσαν το φως του Ήλιου και γίνονταν εξαιρετικά φωτεινές. Το περίβλημα από τις περισσότερες από αυτές τις πέτρες καταστράφηκε μετά από ένα μεγάλο σεισμό τον 14ο αιώνα. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές έχουν υπολογίσει ότι το περίβλημα από αυτές οι πέτρες ενεργούσε σαν ένας τεράστιος υπερμεγέθης καθρέφτης, αντανακλώντας το φως τόσο πολύ που η πυραμίδα μπορεί να ήταν ακόμη ορατή και από το φεγγάρι, σαν ένα λαμπρό αστέρι στη Γη.



Το σχήμα της πυραμίδας αλλά και οι διαστάσεις της κρύβουν επίσης πολλές ιδιότητες και πολλά αστρονομικά στοιχείε. Ας τα δούμε ένα-ένα.

1. το ύψος της πυραμίδας είναι 147,649 μέτρα και το μήκος κάθε πλευράς.είναι 231,927 μέτρα, διαιρώντας το τετραπλάσιο της πλευράς δηλαδή την περιφέρεια προκύπτει το γνωστό μας π δηλαδή το σταθερό νούμερο που πολλαπλασιάζουμε με την διάμετρο ενός κύκλου για να βρούμε την περιφέρεια του.

2. το βάρος της πυραμίδας το οποίο είναι 5.273.000 τόνοι με την προσθήκη 15 μηδενικών μάς δίνει το βάρος της Γης.

3. ο λόγος της περιμέτρου δηλαδή (4*231,927=927,708) προς το ύψος της πυραμίδας 147,649 μας δίνει 6,283 δηλαδή 2π, όσο και ο λόγος της ακτίνας των πόλων της Γης προς την περιφέρεια της.

4. αν πολλαπλασιάσουμε το ύψος της πυραμίδας με το δέκα και υψώσουμε το γινόμενο στην 9η δύναμη θα βρούμε την απόσταση Γης-ήλιου, δηλαδή 91.837.484.

5. ο λόγος e/π που όπως λένε ότι εμφανίζεται (οι ειδικοί) στην πυραμίδα της κυδωνίας στον πλανήτη Άρη ισούται με 2.718/3,141=0,8653 όπου το tan-1=40,85 το οποίο είναι το γεωγραφικό πλάτος της πυραμίδας του Άρη. Ενώ το cos-1=30,1 το οποίο είναι το γεωγραφικό πλάτος της πυραμίδας της Γκίζας, όπως αναφέρει το apocalypsejohn.

Το σχήμα επίσης θεωρείται ότι δεν είναι τυχαίο σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι σε αυτό το σχήμα υπάρχει μια βιοκοσμική ενέργεια η οποία ευθύνεται για παράδειγμα στην πιο γρήγορη ανάπτυξη ενός φυτού που βρίσκεται μέσα σε αυτή, σε αντίθεση με ένα άλλο ίδιο που βρίσκεται εκτός. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι συντελεί στην αφυδάτωση των κρεάτων.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πόσο περίπλοκη, μυστηριώδης και γεμάτη εκπλήξεις δομή είναι πραγματικά η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας.