ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Δέκα άλυτα μυστήρια στη Ρουμανία [Βίντεο]

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δέκα άλυτα μυστήρια στη Ρουμανία.

Την τοποθεσία του τάφου του Δράκουλα, το ανατριχιαστικό κάστρο του, μυστηριώδη αρχαιολογικά ευρήματα, το μυστήριο από τα Όρη Buzau, και περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στα δάση της.

Το μυστήριο στα Όρη Buzau
Τα Όρη Buzau είναι ένα όμορφο μέρος για να δείτε στη Ρουμανία, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν το καθιστά μυστηριώδες. Αν τολμάτε να περπατήσετε μέσα από τα βουνά θα συναντήσετε, περίεργα συγκροτήματα από σπηλιές. Το παράξενο για αυτό το μέρος, είναι ότι τα σπήλαια περιέχουν μια μυστηριώδη γλώσσα στους τοίχους που κανείς δεν ήταν σε θέση να αποκρυπτογραφήσει.

Υπάρχουν επίσης απεικονίσεις από μυστηριώδη όντα, που μερικοί πιστεύουν ότι προέρχονται από το Βασίλειο Luana, το οποίο λίγα είναι γνωστά σχετικά. Ιστορίες των ανθρώπων που ζούσαν σε αυτό το βασίλειο λένε ότι υπήρχε πρόσβαση σε μαγικό νερό που μπορούσε να τους θεραπεύσει όλους. Θα μπορούσε να είναι δική τους γλώσσα γραμμένη στον τοίχο; Οι ιστορίες τελειώνουν όταν το βασίλειο πεθαίνει λόγω μίας Έκρηξης του Ήλιου.

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι αυτή η άγνωστη γραφή είναι απλά από τους χριστιανούς ιεραπόστολους οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε ρουμανικό έδαφος γύρω από το 300 μ.Χ.. Αλλά εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο ακριβώς ποιος την έγραψε.

Δείτε τα υπόλοιπα μυστήρια στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή