ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ

«Τα σχολεία θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να παίρνουν παιδιά από την ηλικία των δύο ετών για να βοηθήσουν στην επίλυση της κρίσης για τη φροντίδα των παιδιών της χώρας. Η υπουργός Παιδείας Liz Truss, γράφει σε κάθε συμβούλιο στην Αγγλία την πρότασή της ότι οι σχολικοί βρεφικοί σταθμοί πρέπει να επεκτείνουν τις ώρες λειτουργίας τους προκειμένου να επιτρέψουν στους γονείς να αφήνουν τα νήπια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Η κυβέρνηση, επίσης, τη θέσπιση νομοθεσίας για τη μείωση της γραφειοκρατίας και να το καταστήσει ευκολότερο για τα σχολεία να ανοίξουν τις πόρτες τους σε παιδιά δύο ετών.

Οι υπουργοί πιστεύουν ότι το άνοιγμα του συστήματος θα βοηθήσει να παρέχει δεκάδες χιλιάδες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς, οι οποίες απαιτούνται επειγόντως σε πολλές περιοχές».

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο σε διαδικτυακή εκπομπή στο Prisonplanet για τις γυναίκες/μητέρες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Νέας τάξης.

Η Νέα τάξη πραγμάτων έπεισε τη γυναίκα ότι για να κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή της πρέπει να βγεί έξω και να δουλέψει. Ξεκίνησαν οι μανάδες να δουλεύουν και ότι χρήματα έβγαζαν έφταναν για να πληρώνουν τους βρεφονηπιακούς η παιδικούς σταθμούς, τις νταντάδες που θα τούς πρόσεχαν τα παιδιά και τα έξοδα για τη μεταφορά τους καθημερινά. Φτάνει οι γυναίκες να δουλεύουν.

Αυτό που πέτυχε η Νέα τάξη πραγμάτων είναι με τα πακέτα προγραμμάτων που είναι κοινά για όλα τα κράτη μέσα στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, και με τη μητέρα να λείπει από το σπίτι στην πιό τρυφερή ηλικία του παιδιού, οι Νεοταξίτες να εκπαιδεύουν τα δικά μας παιδιά ως σύγχρονους δούλους.

Τα μαθαίνουν να μην διεκδικούν τίποτα, να κάθονται στη σειρά και να περιμένουν τη σειρά τους να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους- αφού είναι ανάμεσα σε τόσα παιδιά. Μαθαίνουν επομένως να μην έχουν δικά τους πράγματα μέσα στο κοινόβιο του παιδικού σταθμού. "Εχουν κάνει τη γυναίκα (όπως ομολόγησε και ο Ροκφέλερ) να παρατήσει τα παιδιά της σε ξένα χέρια".

Και μην νομίζεται ότι τα παιδάκια που είναι ενός, δύο, τριών, πέντε, έξι χρονών δεν χειραγωγούνται και δεν μαθαίνουν τα βασικά που πρέπει να ξέρουν...

Ολα αυτά είναι πράγματα που χρειάζεται η Μητρική εταιρεία.