ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Η ΣΑΝΓΚΡΙ-ΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ! - Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς! Αν δεν μιλάμε για μια ακόμη δικαίωση του Λιακόπουλου... τότε μάλλον έβαλε ο ίδιος τη φωτιά για να δικαιωθεί. Μετά πήγε στα τελετουργικά τους μέρη, και ειδικά μετά τις 00:00 το βράδυ ώρα Αραντίς μόλις μπήκαν τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2013, που είναι η μεγάλη τους γιορτή, και πρασίνισε τον τόπο. Δεν έμεινε ρουθούνι, αλλά και ούτε ενα κτίσμα όρθιο. Η περιβόητη Σάνγκρι-Λα που απαγορευόταν να την καταστρέψουν και αναμεταξύ τους .... Δεν υπάρχει. Το πρόβλημα στην Σάνγκρι Λά (που ήταν ενα ωραίο μέρος) είναι με τα μεγάλα μνημεία, τα οποία ήταν όλα λαξευμένα μέσα σε βράχο, και πλέον εκεί υπάρχουν μόνο κομμάτια πετρας.
Το παραπάνω κείμενο είναι μια απομαγνητοφώνηση της διαδυκτιακής εκπομπής του Prisonplanet.gr με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, η οποία δημοσιεύθηκε στην Αθέατη Γνώση στις 27 Δεκεμβρίου 2013.

Σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2014 τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ως είδηση τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κίνα, καταστρέφοντας τον δημοφιλή τουριστικό και ιστορικό προορισμό Σάνγκρι Λα, που μετρούσε χίλια χρόνια «ζωής». Οι Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τα αποκαίδια στο Dukezong την Αρχαία πόλη της Σάνγκρι Λα, μια κομητεία θέρετρο στη νοτιοδυτική Κίνα στη επαρχία Γιουνάν στις 11, Ιανουαρίου, 2014.

Περισσότερα από 240 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα και οι ερευνητές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπρησμού. Η Dukezong, που σημαίνει «η πόλη του φεγγαριού", χτίστηκε 1.300 χρόνια πριν και ήταν ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα στη Σάνγκρι- Λά, γνωστή για τις καλά διατηρημένες αρχαίες κατοικίες της.

Υπήρχαν τρείς Σάνγκρι -Λά πρίν την καταστροφή τους απο τον Πολέμαρχο όπως θα δείτε παρακάτω:

Η Πρώτη χρησιμοποιούταν απο τους Νεφελίμ για την ανάγνωση κατάρων.
Η Δεύτερη ήταν για τους υψηλόβαθμους Ράν.
Η Τρίτη για τα τσιράκια, λαμόγια δούλους του συστήματος.

Οι δύο πρώτες βρίσκοταν σε απόρρητες τοποθεσίες πιό Βόρεια.

Το περίεργο είναι, ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος το ανακοίνωσε στούς ακροατές του πρίν απο περίπου 15 ημέρες!!!

Πως γίνεται να ήξερε ενα γεγονός πριν απο περίπου μισό μήνα, και ο υπόλοιπος κόσμος να το μαθαίνει σήμερα; Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει σαν ανέκδοτο...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ !!!

Δείτε το βίντεο στο σημείο 04:20 απο την εκπομπή στις 26/12/13

Πηγή