ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Γυναίκα με κινητό στο χέρι ή ταξίδι στο χρόνο; (Βίντεο)

Παραμένει άλυτο το μυστήριο που ταλανίζει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου σχετικά με ένα βίντεο του... 1938, που απεικονίζει μια γυναίκα μιλά σε ένα κινητό τηλέφωνο. Στα ασπρόμαυρα πλάνα, διακρίνουμε μια νεαρή γυναίκα, ενώ περπατά έξω από ένα εργοστάσιο να επικοινωνεί με κάτι που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο!

Ο χρήστης που ανέβασε το κλιπ στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γυναίκα της ταινίας χρησιμοποιεί ένα προπολεμικό πρωτότυπο το οποίο αναπτύχθηκε από ένα εργοστάσιο επικοινωνιών στο Leominster, Μασαχουσέτη.

Στο κλιπ βλέπουμε μια νεαρή γυναίκα ντυμένη με ένα κομψό φόρεμα του '30. Το βίντεο έχει γυριστεί σε ένα εργοστάσιο του αμερικανικού κολοσσού Dupont.

Πριν λίγες μέρες ο ένας άλλος χρήστης ο "planetchec", υποστήριξε ότι έχει λύσει το μυστήριο. Ο ίδιος έγραψε: "Η κυρία που βλέπετε είναι η προ γιαγιά μου Γερτρούδη Τζόουνς".

"Ήταν 17 ετών. Τη ρώτησα σχετικά με αυτό το βίντεο και εκείνη το θυμάται ξεκάθαρα. Η Dupont εκεινη την εποχή είχε ένα τμήμα τηλεφωνικών επικοινωνιών στο εργοστάσιο" έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον "planetchec", η γιαγιά του του είπε:

"Πειραματιζόντουσαν με ασύρματα τηλέφωνα. Σε εμένα και άλλες πέντε κοπέλες είχαν δώσει ορισμένα απλό αυτά για να τα ελέγχουμε για μια εβδομάδα".

Στο επίμαχο βίντεο, μιλάει με έναν από τους τεχνικούς του εργοστασίου, ο οποίος ήταν σε κοντινή απόσταση, κρατώντας το δεύτερο τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί όσα έχει γράψει ο "planetchec". Ωστόσο ένας άλλος χρήστης αναφέρει ότι γνωρίζει και κάποιον άλλο, ο οποίος εργαζόταν στο εργοστάσιο εκείνη την εποχή και ίσως μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή