ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Ο Dmitry Medvedev μιλά για εξωγήινους (Βίντεο)

Το βίντεο με το οποίο ο Ρώσος πρωθυπουργός Dmitry Medvedev αναφέρει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, και πιο ειδικά στη Ρωσία που είχε κατέβει από το youtube επανεμφανίστηκε αυτή φορά με... αγγλικούς υπότιτλους.
Σε αυτό ο Ρώσος πρωθυπουργός όχι απλώς δείχνει να επιβεβαιώνει την ύπαρξη των εξωγήινων και ενδεχομένως των γνωστών σε όλους UFO ή ΑΤΙΑ επί το ελληνικότερο, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως υπάρχουν εξωγήινες οντότητες οι οποίες ζουν… ανάμεσά μας.

Πολλά έχουν λεχθεί από εχθές που το βίντεο πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα για να κατέβει στη συνέχεια άγνωστο με ποιου πρωτοβουλία. Κάποιοι ισχυρίζονται ο Medvedev έκανε απλώς… πλάκα λες και δεν υπάρχουν άλλα ζητήματα πιο σοβαρά για να ασχοληθεί αυτή την εποχή και έχει χρόνο για να κάνει πλάκες στη δημοσιογράφο εκτός "αέρα" και σίγουρα αν ήταν έτσι θα είναι από τους ελάχιστους ηγέτες στον κόσμο που απλά «κάνουν πλάκα».

Άλλοι πάλι λένε πως επειδή η δημοσιογράφος φάνηκε να γελά ήταν και αυτό πλάκα. Εκτός και αν αυτοί που επιμένουν στα περί στημένης υπόθεσης θα θέλανε να κλαίγανε όλοι με μαύρο δάκρυ, για να γίνουν πιστευτοί.

Πέρα από αυτά το σίγουρα είναι ότι ο Medvedev γνώριζε ότι εκείνη την ώρα καταγραφόταν η συνομιλία του. –είχε ολόκληρη κάμερα απέναντί του δεν γίνεται να μην την είχε καταλάβει- και γνώριζε ότι αυτό θα διοχετευόταν με το διαδίκτυο με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Ποιος όμως ο ουσιαστικός λόγος για να προχωρήσει στις συγκεκριμένες δηλώσεις είναι άγνωστο.

Ο ανταγωνισμός με τις ΗΠΑ; Το θέμα ότι οι ΗΠΑ επίσημα τηρούν «σιγή ιχθύος» γύρω από το θέμα - δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε και να διαψεύσω τίποτα για τους εξωγήινους είχε πει ο Βarack Obama στον ηθοποιό Will Smith (βλ. σχετικό βίντεο) – και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τους αιφνιδιάσει ή και να τους εκνευρίσει άσχετα αν είχαν βάση αυτά που είπε ή όχι. Η κρίση στη Συρία, με την έννοια ότι μπορούμε να έχουμε και εμείς όπλα υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να μας έχουν παραχωρήσει οι "εξωγήινοι"; Τα πάντα στις διεθνείς σχέσεις είναι κωδικοποιημένα και δηλώσεις δεν γίνονται τυχαία.

Ή τέλος όντως πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας όπως πολλοί πάλι ισχυρίζονται και ότι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν πλέον να κρύβουν τι συμβαίνει με την εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη; Όλες οι εκδοχές είναι ανοικτές πλην αυτής της «πλάκας». Απλά «πλάκα» δεν κάνουν παγκόσμιοι ηγέτες και μάλιστα αυτού του είδους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλες οι δηλώσεις έχουν το νόημά τους και τη σημασία τους...