ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Αυτό είναι το top-secret διαστημόπλοιο με την... «αρχαία μυστική τεχνολογία» του Σώρρα! (video)

Ένα μη-επανδρωμένο διαστημόπλοιο της υπηρεσίας DARPA του αμερικάνικου Πενταγώνου, το X-37B, είναι το σκάφος που σύμφωνα με τον Μανώλη Λαμπράκη κρύβει το μυστικό της... αρχαίας τεχνολογίας που υποτίθεται πως πούλησε ο Αρτέμης Σώρρας στους Αμερικανούς με αντάλλαγμα τα 3 τρισ. δολάρια της περιουσίας του.


Ουσιαστικά, το μυστικό διαστημόπλοιο που ανέφερε ο Μανώλης Λαμπράκης στην ομιλία του στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 υπάρχει και είναι το απόρρητο project X-37Β OTV του αμερικάνικου Πενταγώνου. Όπως επίσης αληθεύει το γεγονός πως το X-37B (το δεύτερο από τα δύο πρωτότυπα σκάφη του προγράμματος) μπήκε σε τροχιά τον Μάρτιο του 2011, παρέμεινε εκεί για 15 μήνες (και όχι 17 όπως έλεγε ο κ. Λαμπράκης) κάνοντας πειράματα του αμερικανικού στρατού και επέστρεψε στη Γη στις 16 Ιουνίου.

Εκεί όμως τελειώνει η αλήθεια και αρχίζουν τα ψέματα και η παρέλαση εξωφρενικών θεωριών του κ. Λαμπράκη και της οργάνωσης END του κ. Σώρρα που «θέλει» να μας δανείσει τα 600 δισ. δολάρια για να σωθεί η Ελλάδα. Λίγες μέρες πριν την επιστροφή του στη Γη, το ρομποτικό X-37B δεν διαθέτει κάποια... άκρως απόρρητη τεχνολογία καυσίμων που του επέτρεψε να παραμείνει για τόσο μεγάλο διάστημα σε τροχιά, ούτε βέβαια τα πειράματα είχαν κάποια σχέση με συνωμοσιολογία και τεχνολογίες από την εποχή του... Απόλλωνος.

Η αλήθεια είναι πως το X-37B είναι ένα μίνι διαστημόπλοιο: έχει μήκος 8,8 μέτρα, ύψος 2,9 μέτρα, άνοιγμα φτερών 4,5 μέτρα και βάρος πέντε τόνους. Εκτοξεύθηκε στο διάστημα με έναν συνηθισμένο πύραυλο Atlas-5 τον Μάρτιο του 2011 και είχε σχεδιαστεί εξ αρχής ώστε να παραμείνει σε τροχιά τουλάχιστον 9 μήνες, προκειμένου να δοκιμαστεί η αντοχή και τα ρομποτικά συστήματά του. Όντας σε τροχιά, το X-37B όπως και το αδερφάκι του X-37A ξεδιπλώνει ηλιακά πάνελ για να φορτίζει τις μπαταρίες που του παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια. Άρα, είτε ο Λαμπράκης λέει ψέματα για την μυστική τεχνολογία που πούλησε ο Σώρρας στις ΗΠΑ ή απλώς ο αμερικάνικος  στρατός δεν πρόλαβε να... αποκρυπτογραφήσει την υψηλή τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων!

Επιστρέφοντας στη σοβαρότητα, και στις δηλώσεις στην εφημερίδα Guardian του επικεφαλής του προγράμματος Συνταγματάρχης Τομ Μακ Ιντάιρ, το στρατιωτικό πρόγραμμα X-37 έχει στόχο την δοκιμή ρομποτικών διαστημικών τεχνολογιών: «Η δυνατότητα επιστροφής που έχει το σκάφος επιτρέπει στην Πολεμική Αεροπορία να δοκιμάσει νέες τεχνολογίες χωρίς το ρίσκο που έχουν αντίστοιχα προγράμματα».

Βέβαια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποιοι παρατηρητές του τομέα θεωρούν ότι πιθανώς το διαστημόπλοιο να μετέφερε κάποιον απόρρητο αισθητήρα-κατάσκοπο δορυφορικών επικοινωνιών. Ακόμα και αυτό όμως να συμβαίνει, ουδεμία σχέση έχει με την «πολύ υψηλή τεχνολογία» των αρχαίων Ελλήνων που υποτίθεται πως πούλησε ο Σώρρας αντί 3 τρισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ...



skandalistis.blogspot.gr